Tegneserieverksted

Hvilke egenskaper ville du hatt om du var en superhelt? Hva ville du brukt disse egenskapene på? Vi inviterer til tegneserieverksted i Geolaben i vinteferien.

Arrangementet passer for ungdom mellom 13-21.

  •  (Foto/Photo)
    1/1

Bli med å lag din egen superhelt!

Vi arrangerer tegneserieverksted med Josef Tzegai Yohannes. På superheltverksted lærer du hvordan du kan lage din egne unike superhelt, steg for steg, med karakterbygging, historiefortelling og utvikling av et tegneserieunivers. 

Arrangementet er gratis, og det er begrenset antall plasser. Gratisbillettene er kun tilgjengelig gjennom Bizzy-appen.

Om Josef

Josef Tzegai Yohannes er født i Danmark, men kommer opprinnelig fra Eritrea. Han flyttet til Norge da han var ni år og er oppvokst på Lindeberg i Oslo.

Yohannes har studert statsvitenskap og menneskerettigheter og har deltatt på 3 FN-konferanser i regi av Harvard Universitet. Han har tidligere jobbet som lærer, frivillighetsarbeider i Røde Kors samt som miljøarbeider innenfor barnevernet. Yohannes er nylig utnevnt som ambassadør for «The Nelson Mandela Foundation» i Norge.

Inspirert av hva han så og opplevde blant barn og ungdom han traff under Fotball-VM i Sør-Afrika, fikk Josef Yohannes i 2010 fikk idéen om å skape sin egen superhelt The Urban Legend.

  • 1/1