Hopp til hovedinnhold

Samarbeidspartnere

Vi vet at flere aktører i Kongsberg og omegn ønsker et bedre og bredere tilbud til barn og unge. Vi tror at samarbeid er den nye konkurransen og at det vil bidra til flere mangfoldige kulturopplevelser.

  • 1/1

Bizzy

Bizzy er eventappen for deg mellom 13-21 år som vil oppleve mer kultur. De er med og sponser artister og utstyr til arrangementer rettet mot ungdom. De stiller også opp med Bizzy Crew som skal være med å promotere og dokumentere våre arrangementer. Sist, men ikke minst, gir de gode rabatter eller eksklusiv tilgang til arrangementer i Geolaben, om de kjøpes eller reserveres via Bizzy-appen. 

  • 1/1

Kongsberg Vitensenter

Kongsberg Vitensenter og Geolaben har et unikt samarbeid, da vi formidler to sider av samme sak. Metallutvinning og gruvedrift er helt nødvendig for utviklingen av innovasjon og teknologi! Sammen deler vi kunnskap og samarbeider om arrangementer. 

  • 1/1

Kongsberg Klatreklubb

Enten du er en erfaren buldrer eller vil prøve det for første gang ønsker Kongsberg Klatrekubb deg velkommen til buldreaktiviteter i Geolaben hver onsdag. K3 Kongsberg Klatreklubb er en klatreklubb tilsluttet Norges Klatreforbund, stiftet i 1993. Klubben har omlag 150 medlemmer, der omtrent 50 er barn eller ungdom.